Eljött a várva várt hír kedves Olvasóm! Jelentem, október 16-tól dolgozó ember leszek! Most tessék velem együtt örülni! Köszönöm!:)

Bizony, ha nem is annyira, mint vártam, de bejött az élet. Ösztöndíjas foglalkoztatott leszek Szolnok Város Polgármesteri Hivatalában. Tudom, nem egy zsíros meló, de hatalmas lehetőség és még mindig több pénzem lesz, mint egyetemista koromban. Azt hiszem, nagyon fogom szeretni ezt a helyet, főleg azért, mert szakmai fejlődésem szempontjából hatalmas lehetőség, és igen, van köze a szociológiához, bár nem szoros a kapcsolat. :)

Szociológus hallgatóknak egy kis vigasz: tíz emberből kettő szociológus, tehát van még remény, hogy szükség van ránk valahol!

Igazából még fel sem fogtam, hiszem már kezdtem belemerülni az önsajnálatba, most meg pár nap alatt megfordult körülöttem a világ. De nyugalom, majdcsak feldolgozom valahogy. Már csak annyi hiányzik a maradéktalan boldogsághoz, hogy a párom is találjon valami hozzá illő állást, hiszen ő is idén szerezte a diplomáját és megérdemelne már egy reménysugarat.

Mostantól a blogom új feladatot kap! Megpróbálom bemutatni, hogy egy pályakezdő milyen nehézségekbe ütközik a legelső munkahelyén. Remélem, hogy erre is kíváncsi leszel kedves Olvasó!

 

Szerző: ticsko  2009.10.09. 20:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szoccer.blog.hu/api/trackback/id/tr381439494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása